top of page
bcms-growth-hub-banner-1330x540.jpg

EN AV VERDENS LEDENDE RÅDGIVERE PÅ SMB-SEGMENTET

HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?
 

INGEN BEDRIFTER ER LIKE.  DETTE ER GRUNNEN TIL AT BCMS SKREDDERSYR VÅR VELPRØVDE OG DOKUMENTERTE TILNÆRMING TIL HVER ENKELT KUNDE SOM VI ARBEIDER FOR.

 • BCMS er en spesialisert rådgiver for aksjonærer og eiere / ledere som ønsker å
  selge hele eller deler av bedriften sin
   

 • Vi er en av verdens ledende rådgivere for privateide selskaper på SMB-segmentet
   

 • Vi gir råd til kunder innen alle mulige bransjer - enten det gjelder produksjonsvirksomheter, teknologi, media, helse eller mat – over hele verden
   

 • Vi forstår at det å selge en bedrift er en emosjonell beslutning like mye som en kommersiell
   

 • Vi tilbyr service og resultater som overgår alle andre rådgivere på markedet, og vår ’track record’ taler for seg selv
   

 • Vi mener at en virksomhet kun kan verdsettes basert på sitt fremtidige potensial, og ikke ut fra historiske resultater.  Vi arbeider hardt for å oppnå maksimal verdi og best mulig resultat for bedriften din og for dine ansatte.

Hennum, Anders-web.jpg

ANDERS HENUM

Partner
MBA NHH.

Anders Hennum begynte som rådgiver i 2014. Han har de siste 20 årene arbeidet som divisjonssjef og selskapsleder i internasjonale industrivirksomheter rettet mot B2B markedet. Han har arbeidet mye med strategiske problemstillinger, operasjonell restrukturering og alle faser knyttet til kjøp og salg av virksomheter.

Kontakt

Mobil: 908 81 518

email: anders.hennum@bcms.com

Jevne, Gudbrand-web.jpg

GUDBRAND JEVNE

Partner
Siviløkonom

Gudbrand Jevne har lang erfaring som leder av kunnskapsbedrifter. Han har ekspertise innenfor strategi, markedsføring og analyse og erfaring bl.a. fra transformasjon av bedriftskultur, tjenesteinnovasjon, omstilling og effektivisering innenfor industri-, media og konsulentvirksomhet.

Kontakt

Mobil: 916 24 200 

email: gudbrand.jevne@bcms.com

Nyquist, Truls-web.jpg

TRULS NYQUIST

Partner
MBA BI and IMEDE.

Truls Nyquist har 25 års bank- og finanserfaring samt 15 år som rådgiver med fokus på finans, strategi, restrukturering, M&A og internasjonal forretningsvirksomhet. Hans bransjekunnskap er spesielt god på finans, grønn energi, industrivirksomhet samt eiendom.

Kontakt

Mobil: 913 55 566

email: truls.nyquist@bcms.com

bottom of page